UFC 2021: Alistair Overeem knockout in twee minuten, bekijk hier de wedstrijd

UFC 2021: Alistair Overeem knockout in twee minuten, bekijk hier de wedstrijd

De Nederlandse Alistair Overeem heeft zaterdag het UFC-gevecht tegen de Russische Alexander Volkov in Las Vegas verloren. De 40-jarige MMA-vechter ging al na 2 minuten en 6 seconden in de tweede ronde knock-out.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>UFC 2021</em>: Alistair Overeem knockout in twee minuten, bekijk hier de wedstrijd De Nederlandse Alistair Overeem heeft zaterdag het UFC-gevecht tegen de Russische Alexander Volkov in Las Vegas verloren. De 40-jarige MMA-vechter ging al na 2 minuten en 6 seconden in de tweede ronde knock-out. Tekst gaat verder onder de video. Rake klappenHet werd een bloederig gevecht, want na enkele rake klappen van de Rus ging Overeem naar de grond. De Amsterdammer stond als zesde ingeschaald bij de zwaargewichten in de UFC, Volkov als nummer zeven. Nieuw titelgevecht ver wegEigenlijk had de ervaren Nederlander nog wel een keertje voor een titelgevecht in de MMA-bond willen gaan. Met zijn veertig jaar is die kans na zijn verlies echter een stuk kleiner geworden. Bekijk de wedstrijd van Alistair Overeem hierboven. Bekijk ook Live stream UFC: Overeem vs. Volkov (UFC Fight Night 184) Bekijk deze video » Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video) Bekijk deze video » UFC 2021: Alistair Overeem bloedend naar de grond door Alexander Volkov Bekijk deze video »
Sport :
UFC 2021: Alistair Overeem knockout in twee minuten, bekijk hier de wedstrijd

Rake klappen
Het werd een bloederig gevecht, want na enkele rake klappen van de Rus ging Overeem naar de grond. De Amsterdammer stond als zesde ingeschaald bij de zwaargewichten in de UFC, Volkov als nummer zeven.

Nieuw titelgevecht ver weg
Eigenlijk had de ervaren Nederlander nog wel een keertje voor een titelgevecht in de MMA-bond willen gaan. Met zijn veertig jaar is die kans na zijn verlies echter een stuk kleiner geworden.

Bekijk de wedstrijd van Alistair Overeem hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UFC 2021: Alistair Overeem knockout in twee minuten, bekijk hier de wedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV