Bekijk De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante

Bekijk De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante

Lukt het overvallers Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten Milan, Irma & Chahid team StukTV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Je ziet het in aflevering 3 van De Kluis.

De tekst gaat verder onder de video.

Bekijk <em>De Kluis</em> aflevering 3 met <em>Milan Knol, Irma Knol</em> &amp; <em>Dutch Performante</em> Lukt het overvallers Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten Milan, Irma & Chahid team StukTV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Je ziet het in aflevering 3 van De Kluis. De tekst gaat verder onder de video. 20.000 euroDit is de eerste aflevering van een nieuw seizoen. Elke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel. Bekijk hierboven De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante. Benieuwd naar De Kluis aflevering 1? Bekijk hem via Gids.tv. Bekijk ook StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video » Marble Mania: Thomas van der Vlugt laat niets aan het toeval over: "Wat doe je?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante

20.000 euro
Dit is de eerste aflevering van een nieuw seizoen. Elke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel.

Bekijk hierboven De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante. Benieuwd naar De Kluis aflevering 1? Bekijk hem via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk De Kluis aflevering 3 met Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier