Kijken: Zo vieren de BN'ers de sneeuw in Nederland (video)

Kijken: Zo vieren de BN'ers de sneeuw in Nederland (video)

Nederland is vandaag in de ban van de sneeuw: zowel de kinderen, dieren als de BN'ers zelf zijn geweldig blij met de sneeuw: zo moet Martien Meiland als een ware Rudolph voor de slee en gaat Giel Beelen met alleen een onderbroek de sneeuw in. Bekijk de vrolijke compilatie hieronder.

Kijken: Zo vieren de BN'ers de <em>sneeuw</em> in Nederland (video) Nederland is vandaag in de ban van de sneeuw: zowel de kinderen, dieren als de BN'ers zelf zijn geweldig blij met de sneeuw: zo moet Martien Meiland als een ware Rudolph voor de slee en gaat Giel Beelen met alleen een onderbroek de sneeuw in. Bekijk de vrolijke compilatie hieronder. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Zien: Sneeuwpret voor André Hazes Jr.: "Gezellige straat met al die kindjes" Bekijk deze video » Dit zijn de beste sneeuwvideo's van dit weekend Bekijk deze video »
Show :
Kijken: Zo vieren de BN'ers de sneeuw in Nederland (video)

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Zo vieren de BN'ers de sneeuw in Nederland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV