Vannacht is het tijd voor de Super Bowl, wat kunnen we verwachten? (video)

Vannacht is het tijd voor de Super Bowl, wat kunnen we verwachten? (video)

Komende nacht is het tijd voor de 55ste editie van de Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen. Dan staan de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs tegenover elkaar.

Vannacht is het tijd voor de <em>Super Bowl</em>, wat kunnen we verwachten? (video) Komende nacht is het tijd voor de 55ste editie van de Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen. Dan staan de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs tegenover elkaar. De Buccaneers hebben het thuisvoordeel én sterspeler Tom Brady in huis. Als je kijkt voor de half-time show: The Weeknd staat er dit jaar en het wordt spectaculair. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt vanaf maandagnacht de hoogtepunten van de Super Bowl LV terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tallkshow M: Mart Smeets echte fan van Superbowl: "Ik kijk 's nachts tot ik vierkante ogen heb" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Pascal Matla over gekte rondom Superbowl: "Je hebt een sterrenstatus" Bekijk deze video » Talkshow M: Yori Swart live met het nummer dat The Weeknd tijdens Superbowl gaat zingen Bekijk deze video »
Sport :
Vannacht is het tijd voor de Super Bowl, wat kunnen we verwachten? (video)

De Buccaneers hebben het thuisvoordeel én sterspeler Tom Brady in huis. Als je kijkt voor de half-time show: The Weeknd staat er dit jaar en het wordt spectaculair.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt vanaf maandagnacht de hoogtepunten van de Super Bowl LV terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vannacht is het tijd voor de Super Bowl, wat kunnen we verwachten? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier