Beat the Champions gemist? De Champions falen en krijgen "onvoldoende" (video)

Beat the Champions gemist? De Champions falen en krijgen "onvoldoende" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions van zondag 7 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken.

<em>Beat the Champions</em> gemist? De Champions falen en krijgen &quot;onvoldoende&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions van zondag 7 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken. Kandidaat Jan-Willem verslaat met redelijk gemakkelijk de drie champions! En die krijgen dan ook verbaal even een pak op hun broek: "Allemaal een onvoldoende." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv. Beat The Champions: Chantal schrikt van vingers knakken: ‘Alsof gebouw instort’ Bekijk deze video »
TV :
Beat the Champions gemist? De Champions falen en krijgen "onvoldoende" (video)

Kandidaat Jan-Willem verslaat met redelijk gemakkelijk de drie champions! En die krijgen dan ook verbaal even een pak op hun broek: "Allemaal een onvoldoende."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beat the Champions gemist? De Champions falen en krijgen "onvoldoende" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier