Zien: Eric Church en Jazmine Sullivan zingen National Anthem tijdens Super Bowl LV

Zien: Eric Church en Jazmine Sullivan zingen National Anthem tijdens Super Bowl LV

Country zanger Eric Church en R&B zangeres Jazmine Sullivan hebben samen de 55e editie van de Super Bowl afgetrapt. Samen zongen zei hun versie van “The Star-Spangled Banner”, het nationale volkslied van de Verenigde Staten. De finale van het American Football-seizoen gaat tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs en begint om 03:00 uur.

Bekijk hieronder de National Anthem tijdens Super Bowl LV.

Zien: <em>Eric Church</em> en <em>Jazmine Sullivan</em> zingen National Anthem tijdens <em>Super Bowl LV</em> Country zanger Eric Church en R&B zangeres Jazmine Sullivan hebben samen de 55e editie van de Super Bowl afgetrapt. Samen zongen zei hun versie van “The Star-Spangled Banner”, het nationale volkslied van de Verenigde Staten. De finale van het American Football-seizoen gaat tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs en begint om 03:00 uur. Bekijk hieronder de National Anthem tijdens Super Bowl LV. De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.
Super Bowl :
Zien: Eric Church en Jazmine Sullivan zingen National Anthem tijdens Super Bowl LV

De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV