Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken: The Weeknd zet spetterende show neer

Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken: The Weeknd zet spetterende show neer

Tijdens de 55e editie van de Super Bowl was het de eer aan The Weeknd om de Halftime show te verzorgen. De Canadees begon de show met een spectaculaire opkomst. De finale van de Super Bowl LV werd gespeeld door Tampa Bay Buccaneers en Kansas City Chiefs.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken</em>: The Weeknd zet spetterende show neer Tijdens de 55e editie van de Super Bowl was het de eer aan The Weeknd om de Halftime show te verzorgen. De Canadees begon de show met een spectaculaire opkomst. De finale van de Super Bowl LV werd gespeeld door Tampa Bay Buccaneers en Kansas City Chiefs. Tekst gaat verder onder de video. Spectaculair optredenOp social media wordt met veel lof gesproken over de Halftime performance van de Grammy-winnaar. The Weeknd is de derde Canadese artiest die op heeft getreden tijdens de Amerikaanse Super Bowl, Shania Twain en Dan Aykroyd gingen The Weekend voor. De vorige Halftime show werd verzorgd door Jennifer Lopez en Shakira. De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.
Super Bowl :
Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken: The Weeknd zet spetterende show neer

Spectaculair optreden
Op social media wordt met veel lof gesproken over de Halftime performance van de Grammy-winnaar. The Weeknd is de derde Canadese artiest die op heeft getreden tijdens de Amerikaanse Super Bowl, Shania Twain en Dan Aykroyd gingen The Weekend voor. De vorige Halftime show werd verzorgd door Jennifer Lopez en Shakira.

De Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur live te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. De live-uitzending bij de ESPN-zenders begint om 00.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halftime Show Super Bowl 2021 terugkijken: The Weeknd zet spetterende show neer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV