Terugkijken: Ferd Grapperhaus maakt verlenging avondklok bekend

Terugkijken: Ferd Grapperhaus maakt verlenging avondklok bekend

Terugkijken: Ferd Grapperhaus maakt <em>verlenging avondklok</em> bekend Bekijk in de LIVESTREAM van de NOS hierboven het officiële statement van Ferd Grapperhaus over de verlenging van de avondklok op 8 februari. De coronamaatregel van de avondklok wordt toch nog een keer verlengd. Ondanks veel protesten mogen we toch nog langer niet in de avonduren de straat op. Het OMT heeft een motivatie per brief gestuurd naar het kabinet, waarin duidelijk werd hoe effectief deze avondklok is gebleken de afgelopen twee weken. Bekijk ook Zien: Sneeuw en avondklok zorgen voor doodstille steden Bekijk deze video » Ook andere coronaregels gelden tot 2 maartDe avondklok ging op 23 januari in en gaat gelden tot en met 2 maart. Eigenlijk zou deze woensdagavond aflopen. Dit betekent dat je niet met een geldige reden na 21.00 uur de straat op mag. Ook andere regels, zoals het sluiten van veel winkels en horecagelegenheden, gelden tot 2 maart. Nadat de avondklok werd ingevoerd, ontstonden in veel steden de zogeheten avondklokrellen. Het overleg van zondag in het Catshuis met Jaap van Dissel (RIVM) werd vanwege het winterweer uitgesteld naar vandaag (8 februari). Mark Rutte over mentale staat bevolkingDemissionair minister-president Mark Rutte gaat vervolgens in op de mentale toestand van de Nederlandse bevolking. Hij en het kabinet realiseren zich dat er ontzettend veel gevraagd wordt van het volk en dat de psychologische impact enorm is. Hij sluit af met een waarschuwing vanwege het winterweer. Schaatsen en winterpret valt in dezelfde categorie als buiten sporten, dus er moet afstand gehouden worden en er mag geen publiek aanwezig zijn. Arjen Lubach niet naar Op1 om avondklok: ‘Onnodig om eigen programma te verkopen’ Bekijk deze video » Jinek gemist? ‘Er zijn aanwijzingen dat avondklok tot 2 maart wordt verlengd’ Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: Ferd Grapperhaus maakt verlenging avondklok bekend

Bekijk in de LIVESTREAM van de NOS hierboven het officiële statement van Ferd Grapperhaus over de verlenging van de avondklok op 8 februari.

De coronamaatregel van de avondklok wordt toch nog een keer verlengd. Ondanks veel protesten mogen we toch nog langer niet in de avonduren de straat op. Het OMT heeft een motivatie per brief gestuurd naar het kabinet, waarin duidelijk werd hoe effectief deze avondklok is gebleken de afgelopen twee weken.

Ook andere coronaregels gelden tot 2 maart
De avondklok ging op 23 januari in en gaat gelden tot en met 2 maart. Eigenlijk zou deze woensdagavond aflopen. Dit betekent dat je niet met een geldige reden na 21.00 uur de straat op mag. Ook andere regels, zoals het sluiten van veel winkels en horecagelegenheden, gelden tot 2 maart. Nadat de avondklok werd ingevoerd, ontstonden in veel steden de zogeheten avondklokrellen. Het overleg van zondag in het Catshuis met Jaap van Dissel (RIVM) werd vanwege het winterweer uitgesteld naar vandaag (8 februari).

Mark Rutte over mentale staat bevolking
Demissionair minister-president Mark Rutte gaat vervolgens in op de mentale toestand van de Nederlandse bevolking. Hij en het kabinet realiseren zich dat er ontzettend veel gevraagd wordt van het volk en dat de psychologische impact enorm is. Hij sluit af met een waarschuwing vanwege het winterweer. Schaatsen en winterpret valt in dezelfde categorie als buiten sporten, dus er moet afstand gehouden worden en er mag geen publiek aanwezig zijn.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Ferd Grapperhaus maakt verlenging avondklok bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier