Arie Slob in M: "Zelftesten inzetten voor primair onderwijs"

Arie Slob in M: "Zelftesten inzetten voor primair onderwijs"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 8 februari. Je kan ook de hele uitzending van 8 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Arie Slob in <em>M</em>: &quot;Zelftesten inzetten voor primair onderwijs&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 8 februari. Je kan ook de hele uitzending van 8 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De vraag hoe de middelbare scholen weer open kunnen is al weken onbeantwoord. Arie Slob vertelt hoe de situatie er nu voorstaat. Er worden op dit momenten zelftesten gevalideerd, die ook voornamelijk ingezet zullen worden voor het primair onderwijs. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arie Slob in M: "Zelftesten inzetten voor primair onderwijs"

De vraag hoe de middelbare scholen weer open kunnen is al weken onbeantwoord. Arie Slob vertelt hoe de situatie er nu voorstaat. Er worden op dit momenten zelftesten gevalideerd, die ook voornamelijk ingezet zullen worden voor het primair onderwijs.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arie Slob in M: "Zelftesten inzetten voor primair onderwijs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier