Veronica Inside: "Zouden plaspillen helpen bij Jan Boskamp?

Veronica Inside: "Zouden plaspillen helpen bij Jan Boskamp?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Zouden plaspillen helpen bij Jan Boskamp? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 februari terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside hebben het over de schorsing van Ajax-keeper Onana. Volgens Wim Kieft is hij heel erg dom geweest. Ook vragen de heren zich af of een plaspil geschikt zou zijn voor Jan Boskamp. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: "Zouden plaspillen helpen bij Jan Boskamp?

De heren van Veronica Inside hebben het over de schorsing van Ajax-keeper Onana. Volgens Wim Kieft is hij heel erg dom geweest. Ook vragen de heren zich af of een plaspil geschikt zou zijn voor Jan Boskamp.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Zouden plaspillen helpen bij Jan Boskamp? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier