Trailer: The Equalizer dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: The Equalizer dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: <em>The Equalizer</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> In The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij Teri (Chloë Grace Moretz) probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één probeert uit te schakelen. Bekijk de trailer van The Equalizer hierboven. The Equalizer is vandaag, dinsdag 9 februari, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Equalizer streamen via Netflix. Bekijk ook Frank Lammers over film Ferry: "Jullie hebben er massaal om gezeurd!" Bekijk deze video » Zien: Undercover-film Ferry binnenkort op Netflix, wat kun je verwachten? (video) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Equalizer dinsdag te zien bij Veronica

In The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij Teri (Chloë Grace Moretz) probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één probeert uit te schakelen.

Bekijk de trailer van The Equalizer hierboven.

The Equalizer is vandaag, dinsdag 9 februari, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Equalizer streamen via Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Equalizer dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV