Trailer: Actiefilm Mine dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Actiefilm Mine dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Actiefilm <em>Mine</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> Na een mislukte aanslag tijdens een missie in Afghanistan stapt soldaat Mike Stevens, gespeeld door Armie Hammer, per ongeluk op een landmijn. Als hij beweegt zal de mijn ontploffen. Hij moet de gevaren van de woestijn zien te overleven en vechten tegen de verraderlijke omstandigheden in het verlaten landschap. Bekijk de trailer Mine (2016) hierboven. _De actiefilm Mine is vandaag, dinsdag 9 februari, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Mine huren via Moviemax. Bekijk ook Franse thriller Dealer vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video » Zien: Undercover-film Ferry binnenkort op Netflix, wat kun je verwachten? (video) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Mine dinsdag te zien bij SBS9

Na een mislukte aanslag tijdens een missie in Afghanistan stapt soldaat Mike Stevens, gespeeld door Armie Hammer, per ongeluk op een landmijn. Als hij beweegt zal de mijn ontploffen. Hij moet de gevaren van de woestijn zien te overleven en vechten tegen de verraderlijke omstandigheden in het verlaten landschap.

Bekijk de trailer Mine (2016) hierboven.

_De actiefilm Mine is vandaag, dinsdag 9 februari, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Mine huren via Moviemax.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Mine dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV