Talkshow M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump: "Dramatisch"

Talkshow M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump: "Dramatisch"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 9 februari. Je kan ook de hele uitzending van 9 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em>: Twan Huys over tweede <em>afzettingsprocedure</em> tegen <em>Donald Trump</em>: &quot;Dramatisch&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 9 februari. Je kan ook de hele uitzending van 9 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De beelden van 6 januari in Amerika staan bij ons allen nog op ons netvlies, de bestorming van het Capitool. Nu is de tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump in volle gang in Amerika, maar volgens Twan Huys is het: "Dramatisch en belangrijk." Dit is niet zomaar een rechtszaak reageert Twan: "Deze rechtszaak speelt af op het plaats delict." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump: "Dramatisch"

De beelden van 6 januari in Amerika staan bij ons allen nog op ons netvlies, de bestorming van het Capitool. Nu is de tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump in volle gang in Amerika, maar volgens Twan Huys is het: "Dramatisch en belangrijk." Dit is niet zomaar een rechtszaak reageert Twan: "Deze rechtszaak speelt af op het plaats delict."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump: "Dramatisch" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier