Trailer: Acts of Vengeance woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Acts of Vengeance woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: <em>Acts of Vengeance</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> Advocaat Frank Valera gaat op in zijn werk en heeft weinig tijd voor zijn gezin. Op een avond krijgt hij te horen dat zijn vrouw en dochter zijn vermoord. Frank geeft zichzelf de schuld en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan gooit hij zijn leven om en besluit hij een gelofte van stilte af te leggen. Deze zal hij pas breken als hij de dader van de laffe moorden heeft gevonden. Bekijk de trailer van Acts of Vengeance hierboven. Acts of Vengeance is vandaag, woensdag 10 februari, om 20:29 uur te zin bij RTL 7. Je kunt Acts of Vengeance streamen via Videoland. Bekijk ook Bekijk trailer dramaserie The Nest (vanaf vrijdag 5 februari op NPO 2) Bekijk deze video » Nu op Videoland: De Grote Bram Krikke Show, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Acts of Vengeance woensdag te zien bij RTL 7

Advocaat Frank Valera gaat op in zijn werk en heeft weinig tijd voor zijn gezin. Op een avond krijgt hij te horen dat zijn vrouw en dochter zijn vermoord. Frank geeft zichzelf de schuld en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan gooit hij zijn leven om en besluit hij een gelofte van stilte af te leggen. Deze zal hij pas breken als hij de dader van de laffe moorden heeft gevonden.

Bekijk de trailer van Acts of Vengeance hierboven.

Acts of Vengeance is vandaag, woensdag 10 februari, om 20:29 uur te zin bij RTL 7. Je kunt Acts of Vengeance streamen via Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Acts of Vengeance woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier