Trailer: Actiefilm Bullet Head woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm Bullet Head woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Actiefilm <em>Bullet Head</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> In een pakhuis vallen Stacy (Adrien Brody), Walker (John Malkovich) en Gage (Roy Culkin) met hun neus in de boter. Ze vinden er ladingen drugs, wapens en geld. Enorme buitHet enige wat ze hoeven te doen om die enorme buit mee te kunnen nemen: wachten tot de kust veilig is, in een auto stappen en wegrijden. Mooi niet dat dat in Bullet Head zo simpel gaat. Bekijk de trailer Bullet Head hierboven. Bullet Head is woensdag 10 februari om 22:11 uur bij RTL 7. Je kunt Bullet Head streamen via Netflix. Bekijk ook Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Bullet Head woensdag te zien bij RTL 7

In een pakhuis vallen Stacy (Adrien Brody), Walker (John Malkovich) en Gage (Roy Culkin) met hun neus in de boter. Ze vinden er ladingen drugs, wapens en geld.

Enorme buit
Het enige wat ze hoeven te doen om die enorme buit mee te kunnen nemen: wachten tot de kust veilig is, in een auto stappen en wegrijden. Mooi niet dat dat in Bullet Head zo simpel gaat.

Bekijk de trailer Bullet Head hierboven.

Bullet Head is woensdag 10 februari om 22:11 uur bij RTL 7. Je kunt Bullet Head streamen via Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV