Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door extreem koude nachten

Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door extreem koude nachten

Het koude weer zorgt nog voor problemen aan het spoor: "Dat het sneeuwen en waaien is gestopt is een positief gegeven, want grote hoeveelheden sneeuw zijn op dit moment nog steeds een probleem voor ons. Landelijk wordt de sneeuw eraf geschept", zegt woordvoerder van spoorwegbeheerder ProRail Aldert Baas in Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Bekijk hieronder het WNL-fragment over de Nederlandse spoorwegen tijdens het winterweer.

Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door <em>extreem koude nachten</em> Het koude weer zorgt nog voor problemen aan het spoor: "Dat het sneeuwen en waaien is gestopt is een positief gegeven, want grote hoeveelheden sneeuw zijn op dit moment nog steeds een probleem voor ons. Landelijk wordt de sneeuw eraf geschept", zegt woordvoerder van spoorwegbeheerder ProRail Aldert Baas in Goedemorgen Nederland op NPO 1. Bekijk hieronder het WNL-fragment over de Nederlandse spoorwegen tijdens het winterweer. Bekijk ook Video: Giel Beelen in onderbroek als sneeuwengel Bekijk deze video » Video: Basisschool Overhoeks weigert mondkapjes in school: "Gaan we niet doen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door extreem koude nachten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door extreem koude nachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier