Video: Weerman Peter Kuipers Munneke hoopt "dit weekend" te gaan schaatsen

Video: Weerman Peter Kuipers Munneke hoopt "dit weekend" te gaan schaatsen

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar weer.nl.

Steeds meer ijsbanen gaan open en schaatsfabrieken hebben het superdruk. Maar wanneer is het ijs in de natuur geschikt om op te gaan schaatsen? Nu is het op de meeste plekken nog niet dik genoeg, vertelt weerman Peter. Hij hoopt "vrijdag, zaterdag of zondag" te kunnen gaan schaatsen, daarvoor moet het ijs ruim 10 cm zijn.

Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over het schaatsweer in Nederland.

Video: Weerman <em>Peter Kuipers Munneke</em> hoopt &quot;dit weekend&quot; te gaan schaatsen Ga voor een uitgebreid weerbericht naar weer.nl. Steeds meer ijsbanen gaan open en schaatsfabrieken hebben het superdruk. Maar wanneer is het ijs in de natuur geschikt om op te gaan schaatsen? Nu is het op de meeste plekken nog niet dik genoeg, vertelt weerman Peter. Hij hoopt "vrijdag, zaterdag of zondag" te kunnen gaan schaatsen, daarvoor moet het ijs ruim 10 cm zijn. Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over het schaatsweer in Nederland. Bekijk ook Video: Piet Paulusma voorspelt binnen vijf jaar een Elfstedentocht Bekijk deze video » Video: Reddingsbrigade waarschuwt schaatsers: "Ga niet roekeloos het ijs op" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Weerman Peter Kuipers Munneke hoopt "dit weekend" te gaan schaatsen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Weerman Peter Kuipers Munneke hoopt "dit weekend" te gaan schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV