Live stream WK Skeleton met Kimberley Bos

Live stream WK Skeleton met Kimberley Bos

Op donderdag 11 en vrijdag 12 februari is het WK skeleton in het Duitse Altenberg. De vrouwenraces, met de Nederlandse Kimberley Bos, zijn beide dagen om 09.00 uur live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream.

De Nederlandse Kimberley Bos werd een jaar geleden vijftiende op het WK skeleton. Haar beste prestatie was de achtste plek in 2016.

Het WK skeleton voor vrouwen is donderdag 11 en vrijdag 12 februari vanaf 09.00 uur live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream. Bekijk hieronder een fragment van het recente EK Skeleton.

Live stream <em>WK Skeleton</em> met Kimberley Bos Op donderdag 11 en vrijdag 12 februari is het WK skeleton in het Duitse Altenberg. De vrouwenraces, met de Nederlandse Kimberley Bos, zijn beide dagen om 09.00 uur live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream. De Nederlandse Kimberley Bos werd een jaar geleden vijftiende op het WK skeleton. Haar beste prestatie was de achtste plek in 2016. Het WK skeleton voor vrouwen is donderdag 11 en vrijdag 12 februari vanaf 09.00 uur live te zien op NOS.nl en via bovenstaande livestream. Bekijk hieronder een fragment van het recente EK Skeleton. Kimberley Bos als eerste Nederlandse skeletonster naar de Spelen Bekijk deze video »
Live :
Live stream WK Skeleton met Kimberley Bos


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream WK Skeleton met Kimberley Bos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier