Kruispunt: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood

Kruispunt: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood

Nu Meta van der Woude zelf corona heeft gehad, kan ze zich niet makkelijk meer distantiëren van haar patiënten. In de eerste golf kreeg ze corona en belandde op haar eigen afdeling, op de intensive care in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Vier maanden na haar ontslag gaat ze weer voorzichtig aan het werk, maar nog steeds, inmiddels negen maanden na haar opname, moet ze flink revalideren, zowel fysiek als mentaal.

Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder.

<em>Kruispunt</em>: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood Nu Meta van der Woude zelf corona heeft gehad, kan ze zich niet makkelijk meer distantiëren van haar patiënten. In de eerste golf kreeg ze corona en belandde op haar eigen afdeling, op de intensive care in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Vier maanden na haar ontslag gaat ze weer voorzichtig aan het werk, maar nog steeds, inmiddels negen maanden na haar opname, moet ze flink revalideren, zowel fysiek als mentaal. Bekijk de video van KRO-NCRV hieronder. Bekijk ook Kruispunt: Tim Knol zingt Lightyears Better na drastisch veranderen van leven Bekijk deze video »
TV :
Kruispunt: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kruispunt: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier