Weerbericht: ijs wordt dikker en de nacht wordt koud

Weerbericht: ijs wordt dikker en de nacht wordt koud

Voor een uitgebreid weerbericht kun je terecht op weer.nl.

Op veel plaatsen in het land durven de eerste schaatsers het aan om het ijs op te gaan. Maar is dat wel al veilig genoeg? Wilfred Jansen test de ijslaag en deze is zo'n 5,5 centimeter, wat dus genoeg zou moeten zijn om op te kunnen schaatsen. Verder wordt het weer koud vannacht en zal de ijslaag groeien!

Bekijk de video van Weerplaza hieronder.

<em>Weerbericht</em>: ijs wordt dikker en de nacht wordt koud Voor een uitgebreid weerbericht kun je terecht op weer.nl. Op veel plaatsen in het land durven de eerste schaatsers het aan om het ijs op te gaan. Maar is dat wel al veilig genoeg? Wilfred Jansen test de ijslaag en deze is zo'n 5,5 centimeter, wat dus genoeg zou moeten zijn om op te kunnen schaatsen. Verder wordt het weer koud vannacht en zal de ijslaag groeien! Bekijk de video van Weerplaza hieronder. Bekijk ook Video: Leonie ter Braak deelt winterlandschap en aantrekkelijke man: "Een zen-moment" Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: ijs wordt dikker en de nacht wordt koud


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: ijs wordt dikker en de nacht wordt koud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier