Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan"

Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan"

De documentaire Framing Britney Spears is hét gesprek van het moment. Carolien Borgers en Michiel Vos hebben de film al gezien en vertellen erover bij Jinek. Volgens Michiel Vos is de roddelpers in het geval van popprinses Britney Spears echt te ver gegaan, resulterend in een publieke 'meltdown' - compleet met kaalgeschoren hoofd.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Michiel Vos</em> over Britney Spears-docu bij <em>Jinek</em>: &quot;Ze zijn echt te ver gegaan&quot; De documentaire Framing Britney Spears is hét gesprek van het moment. Carolien Borgers en Michiel Vos hebben de film al gezien en vertellen erover bij Jinek. Volgens Michiel Vos is de roddelpers in het geval van popprinses Britney Spears echt te ver gegaan, resulterend in een publieke 'meltdown' - compleet met kaalgeschoren hoofd. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 februari terugkijken bij Gids.tv. Ivo NieheVolgens Borgers zijn er één op één vergelijkingen te trekken met mensen als Amy Winehouse en prinses Diana, die ook slachtoffer werden van riooljournalisten. In de documentaire is ook een rolletje weggelegd voor Ivo Niehe, want hij vroeg een destijds 17-jarige Britney Spears in de TV Show naar haar borsten - die ze mogelijk vergroot zou hebben. Nederlanders die de docu willen zien hebben overigens (voorlopig) pech: er is nog geen releasedatum voor ons land bekend. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan"

Ivo Niehe
Volgens Borgers zijn er één op één vergelijkingen te trekken met mensen als Amy Winehouse en prinses Diana, die ook slachtoffer werden van riooljournalisten. In de documentaire is ook een rolletje weggelegd voor Ivo Niehe, want hij vroeg een destijds 17-jarige Britney Spears in de TV Show naar haar borsten - die ze mogelijk vergroot zou hebben. Nederlanders die de docu willen zien hebben overigens (voorlopig) pech: er is nog geen releasedatum voor ons land bekend.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier