Gerard Spong (Jinek) over per post stemmen: ‘We zijn niet achterlijke neefje van VS’

Gerard Spong (Jinek) over per post stemmen: ‘We zijn niet achterlijke neefje van VS’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 februari terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Spong is er bepaald niet over te spreken dat het in Nederland alleen voor 70-plussers mogelijk wordt om per post een stem uit te brengen voor de verkiezingen, zo vertelt de advocaat in Jinek. In Nederland zijn er miljoenen mensen ook jonger dan 70 jaar kwetsbaar die de deur niet uit willen in verband met het coronavirus.

Lees verder onder de video.

Gerard Spong (<em>Jinek</em>) over per post stemmen: ‘We zijn niet achterlijke neefje van VS’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 februari terugkijken bij Gids.tv. Gerard Spong is er bepaald niet over te spreken dat het in Nederland alleen voor 70-plussers mogelijk wordt om per post een stem uit te brengen voor de verkiezingen, zo vertelt de advocaat in Jinek. In Nederland zijn er miljoenen mensen ook jonger dan 70 jaar kwetsbaar die de deur niet uit willen in verband met het coronavirus. Lees verder onder de video. Spong spreekt van ‘leeftijdsdiscriminatie’“Ik vind dat flauwekul. Ik vind het een vorm van leeftijdsdiscriminatie om het te beperken tot 70 jaar een ouder”, zegt Spong. “Waarom het in de Verenigde Staten kan en bij ons niet, ontgaat me. We zijn toch niet het Europese achterlijke neefje van de Verenigde Staten, zou ik zeggen?” Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerard Spong (Jinek) over per post stemmen: ‘We zijn niet achterlijke neefje van VS’

Spong spreekt van ‘leeftijdsdiscriminatie’
“Ik vind dat flauwekul. Ik vind het een vorm van leeftijdsdiscriminatie om het te beperken tot 70 jaar een ouder”, zegt Spong. “Waarom het in de Verenigde Staten kan en bij ons niet, ontgaat me. We zijn toch niet het Europese achterlijke neefje van de Verenigde Staten, zou ik zeggen?”

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Spong (Jinek) over per post stemmen: ‘We zijn niet achterlijke neefje van VS’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier