Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd

Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd

Bekijk hier heftige beelden van Trump-aanhangers die het Capitool bestormen.

Bij het afzettingsproces tegen Donald Trump zijn nieuwe beelden getoond van de bestorming van het Capitool. Hierop is onder meer te zien hoe voormalig vicepresident Mike Pence wordt geëvacueerd.

Lees verder onder de video.

Nieuwe beelden bewakingscamera <em>bestorming Capitool</em>: Mike Pence geëvacueerd Bekijk hier heftige beelden van Trump-aanhangers die het Capitool bestormen. Bij het afzettingsproces tegen Donald Trump zijn nieuwe beelden getoond van de bestorming van het Capitool. Hierop is onder meer te zien hoe voormalig vicepresident Mike Pence wordt geëvacueerd. Lees verder onder de video. Hoe verantwoordelijk is Trump voor Capitool-rellen?Er zijn beelden van bewakingscamera’s getoond, waarop te zien is hoe Pence, zijn familie en andere senatoren vluchten als er berichten binnenkomen dat mensen het Capitool zijn binnengedrongen. Op het moment dat Pence werd geëvacueerd, waren de relschoppers zich al aan het verspreiden in het Capitool. Het is de grote vraag in hoeverre Donald Trump verantwoordelijk is voor deze opstand. Bekijk de beelden van beveiligingscamera's met de evacuatie van Mike Pence hierboven. Talkshow M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump: "Dramatisch" Bekijk deze video » Video: alles wat je moet weten over de tweede afzettingsrechtszaak van Donald Trump Bekijk deze video »
Buitenland :
Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd

Hoe verantwoordelijk is Trump voor Capitool-rellen?
Er zijn beelden van bewakingscamera’s getoond, waarop te zien is hoe Pence, zijn familie en andere senatoren vluchten als er berichten binnenkomen dat mensen het Capitool zijn binnengedrongen. Op het moment dat Pence werd geëvacueerd, waren de relschoppers zich al aan het verspreiden in het Capitool. Het is de grote vraag in hoeverre Donald Trump verantwoordelijk is voor deze opstand.

Bekijk de beelden van beveiligingscamera's met de evacuatie van Mike Pence hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden bewakingscamera bestorming Capitool: Mike Pence geëvacueerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV