Nieuwe Boeren: deelnemers in shock bij terugkeer geslacht varken Rita

Nieuwe Boeren: deelnemers in shock bij terugkeer geslacht varken Rita

In Nieuwe Boeren hebben de boeren goed voor het varken Rita gezorgd. Daarom is het ook even slikken als het geslachte varken terugkeert op de boerderij. “We hebben al onze liefde gegeven en nu hangt ‘ie daar. Heel zielig zonder leven.”

Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder.

Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwe Boeren</em>: deelnemers in shock bij terugkeer geslacht varken Rita In Nieuwe Boeren hebben de boeren goed voor het varken Rita gezorgd. Daarom is het ook even slikken als het geslachte varken terugkeert op de boerderij. “We hebben al onze liefde gegeven en nu hangt ‘ie daar. Heel zielig zonder leven.” Bekijk het fragment van Nieuwe Boeren in de video hieronder. Nieuwe Boeren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe Boeren: dames werken hard om het land om te ploegen Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: emotionele Jethro laat zijn tranen de vrije loop Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Boeren: deelnemers in shock bij terugkeer geslacht varken Rita of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier