Dit Was Het Nieuws: "Ouders juichen na heropening basisscool"

Dit Was Het Nieuws: "Ouders juichen na heropening basisscool"

Veel ouders en kinderen konden wel huilen van geluk, toen deze week de basisscholen weer opengingen. "Ik woon om de hoek bij een basisschool en hoorde oprecht gejuich van ouders, dat was echt de sfeer", vertelt Peter Pannekoek.

Hieronder zie je een fragment van Dit Was Het Nieuws van 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Dit Was Het Nieuws van 11 februari terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: &quot;Ouders juichen na heropening basisscool&quot; Veel ouders en kinderen konden wel huilen van geluk, toen deze week de basisscholen weer opengingen. "Ik woon om de hoek bij een basisschool en hoorde oprecht gejuich van ouders, dat was echt de sfeer", vertelt Peter Pannekoek. Hieronder zie je een fragment van Dit Was Het Nieuws van 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Dit Was Het Nieuws van 11 februari terugkijken via Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: "Ouders juichen na heropening basisscool"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: "Ouders juichen na heropening basisscool" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier