De TV Kantine: Songfestival-hosts Chantal, Edsilia en Jan zingen 'Kusjes van mij'

De TV Kantine: Songfestival-hosts Chantal, Edsilia en Jan zingen 'Kusjes van mij'

Donderdagavond dook er plotseling een bijzonder viertal op in De TV Kantine. Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam komt steeds dichterbij en daarom blies Carlo Boszhard samen met Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit de band Brotherhood of Man nieuw leven in.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: Songfestival-hosts Chantal, Edsilia en Jan zingen 'Kusjes van mij' Donderdagavond dook er plotseling een bijzonder viertal op in De TV Kantine. Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam komt steeds dichterbij en daarom blies Carlo Boszhard samen met Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit de band Brotherhood of Man nieuw leven in. Lees verder onder de video. 'Kusjes van mij'In 1976 won de Britse groep Brotherhood of Man het Songfestival met de klassieker 'Save Your Kisses for Me', dat in heel Europa een hit werd. De TV Kantine voert een nieuwe versie van het lied op. Carlo, Chantal, Edsilia en Jan zingen gezamenlijk het nummer 'Kusjes van mij', compleet met foute jaren zeventig-kostuums en idiote danspasjes. Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine doet The Crown na met Francis van Broekhuizen als Queen Elizabeth Bekijk deze video » De TV Kantine doet Songfestival: Nikkie de Jager blikt terug op Kusjes Van Mij Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine: Songfestival-hosts Chantal, Edsilia en Jan zingen 'Kusjes van mij'

'Kusjes van mij'
In 1976 won de Britse groep Brotherhood of Man het Songfestival met de klassieker 'Save Your Kisses for Me', dat in heel Europa een hit werd. De TV Kantine voert een nieuwe versie van het lied op. Carlo, Chantal, Edsilia en Jan zingen gezamenlijk het nummer 'Kusjes van mij', compleet met foute jaren zeventig-kostuums en idiote danspasjes.

Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Songfestival-hosts Chantal, Edsilia en Jan zingen 'Kusjes van mij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier