Jinek gemist? Wat zijn de do's en don'ts tijdens een tv-debat?

Jinek gemist? Wat zijn de do's en don'ts tijdens een tv-debat?

Met de verkiezingen in zicht kunnen we weer gaan smullen van de tv-debatten. Hoe belangrijk zijn deze krachtmetingen en wat moet je als lijsttrekker juist wel en juist niet doen tijdens zo'n debat? Dominique van der Heyde, chef politiek van de NOS, politiek commentator van RTL Nieuws Frits Wester en Pieter Jan Hagens van EenVandaag spraken er donderdagavond over met Eva Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Wat zijn de do's en don'ts tijdens een tv-debat? Met de verkiezingen in zicht kunnen we weer gaan smullen van de tv-debatten. Hoe belangrijk zijn deze krachtmetingen en wat moet je als lijsttrekker juist wel en juist niet doen tijdens zo'n debat? Dominique van der Heyde, chef politiek van de NOS, politiek commentator van RTL Nieuws Frits Wester en Pieter Jan Hagens van EenVandaag spraken er donderdagavond over met Eva Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Wat zijn de do's en don'ts tijdens een tv-debat?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Wat zijn de do's en don'ts tijdens een tv-debat? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier