Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 12 februari

Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 12 februari

Kijk LIVE: <em>persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 12 februari Kijk in de video hierboven LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 12 februari vanaf ongeveer 15.15 uur. Ook deze vrijdag kwamen de ministers weer bijeen om een en ander te bespreken tijdens de wekelijkse ministerraad. Na afloop komt (demissionair) premier Mark Rutte zoals altijd naar buiten met een korte samenvatting voor de pers van wat er zoal is besproken. Bekijk ook Video: Mark Rutte kan schaatsen op Hofvijver Den Haag Bekijk deze video » Coronacrisis en verkiezingen in aantochtDeze keer waren onder anderen de ministers Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Sander Dekker aanwezig bij de ministerraad. Ongetwijfeld zal er ook deze keer veel zijn gesproken over de coronacrisis en alles wat daarmee te maken heeft. Ook zijn de verkiezingen van 2021 in aantocht, al is het in verband met corona nog de vraag of deze definitief doorgaan… In de livestream van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 12 februari bekijken. Talkshow M gemist? Lilian Marijnissen over Mark Rutte: ''Door hem zijn de huren geëxplodeerd'' Bekijk deze video » Mark Rutte gaat live via Instagram: ''We hopen dat er in de zomer weer gefeest kan worden'' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 12 februari

Kijk in de video hierboven LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 12 februari vanaf ongeveer 15.15 uur.

Ook deze vrijdag kwamen de ministers weer bijeen om een en ander te bespreken tijdens de wekelijkse ministerraad. Na afloop komt (demissionair) premier Mark Rutte zoals altijd naar buiten met een korte samenvatting voor de pers van wat er zoal is besproken.

Coronacrisis en verkiezingen in aantocht
Deze keer waren onder anderen de ministers Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Sander Dekker aanwezig bij de ministerraad. Ongetwijfeld zal er ook deze keer veel zijn gesproken over de coronacrisis en alles wat daarmee te maken heeft. Ook zijn de verkiezingen van 2021 in aantocht, al is het in verband met corona nog de vraag of deze definitief doorgaan…

In de livestream van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 12 februari bekijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 12 februari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier