Hugo de Jonge: 'Onverstandig om eerst jongeren te vaccineren' (video)

Hugo de Jonge: 'Onverstandig om eerst jongeren te vaccineren' (video)

Er wordt veel gesproken over jongeren, aangezien deze groep het erg zwaar heeft in de coronacrisis. Toch denkt minister Hugo de Jonge er niet aan om de jongeren eerst in te enten tegen het coronavirus. "Jongeren eerder vaccineren is echt onverstandig", zegt De Jonge. "Dat leidt gewoon tot meer sterfte, meer ernstige ziekte. Jongeren worden namelijk niet zo ziek en ouderen worden heel erg ziek. En dus is het echt onverstandig om met jongeren te beginnen bij het vaccineren."

Bekijk het verhaal van Hugo de Jonge over het vaccineren van jongeren in de AD-video hieronder.

Hugo de Jonge: 'Onverstandig om <em>eerst jongeren te vaccineren</em>' (video) Er wordt veel gesproken over jongeren, aangezien deze groep het erg zwaar heeft in de coronacrisis. Toch denkt minister Hugo de Jonge er niet aan om de jongeren eerst in te enten tegen het coronavirus. "Jongeren eerder vaccineren is echt onverstandig", zegt De Jonge. "Dat leidt gewoon tot meer sterfte, meer ernstige ziekte. Jongeren worden namelijk niet zo ziek en ouderen worden heel erg ziek. En dus is het echt onverstandig om met jongeren te beginnen bij het vaccineren." Bekijk het verhaal van Hugo de Jonge over het vaccineren van jongeren in de AD-video hieronder. Op1 gemist? Via deze manier is heel Nederland binnen één maand gevaccineerd Bekijk deze video » Nieuwsuur: Femke Halsema wil jongeren bewegingsvrijheid teruggeven Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge: 'Onverstandig om eerst jongeren te vaccineren' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: 'Onverstandig om eerst jongeren te vaccineren' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier