Veronica Inside gemist? René van der Gijp ontmaskert vakantieganger Kelly Weekers

Veronica Inside gemist? René van der Gijp ontmaskert vakantieganger Kelly Weekers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 12 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> ontmaskert vakantieganger <em>Kelly Weekers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 12 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp gelooft helemaal niets van het Instagram bericht van Kelly Weekers. Op social media laat het model weten dat ze een pauze neemt van haar telefoon om aan haar derde boek te werken, volgens René zit Kelly Weekers gewoon lekker op Curaçao in de zon. Volgens van der Gijp is het allemaal onzin en maakt het niemand wat uit wat Kelly doet: "Krijg allemaal het lazarus maar." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Veronica Inside gemist? René van der Gijp ontmaskert vakantieganger Kelly Weekers

René van der Gijp gelooft helemaal niets van het Instagram bericht van Kelly Weekers. Op social media laat het model weten dat ze een pauze neemt van haar telefoon om aan haar derde boek te werken, volgens René zit Kelly Weekers gewoon lekker op Curaçao in de zon. Volgens van der Gijp is het allemaal onzin en maakt het niemand wat uit wat Kelly doet: "Krijg allemaal het lazarus maar."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp ontmaskert vakantieganger Kelly Weekers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier