Jinek: Mona Keijzer vertelt hoe Ilse Warringa haar accent beter kan nadoen

Jinek: Mona Keijzer vertelt hoe Ilse Warringa haar accent beter kan nadoen

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Mona Keijzer werd afgelopen week behoorlijk op de hak genomen in de TV Kantine. Maar de politica is niet helemaal tevreden over het accent van haar personage, dat werd gespeeld door Ilse Warringa. Daarom vertelt Mona aan Jaïr Ferwerda hoe Ilse haar Volendamse accent de volgende keer beter kan doen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mona Keijzer vertelt hoe Ilse Warringa haar accent beter kan nadoen Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Mona Keijzer werd afgelopen week behoorlijk op de hak genomen in de TV Kantine. Maar de politica is niet helemaal tevreden over het accent van haar personage, dat werd gespeeld door Ilse Warringa. Daarom vertelt Mona aan Jaïr Ferwerda hoe Ilse haar Volendamse accent de volgende keer beter kan doen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Mona Keijzer vertelt hoe Ilse Warringa haar accent beter kan nadoen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV