Meiden Die Rijden: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’

Meiden Die Rijden: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’

In Meiden Die Rijden worden vrouwen gevolgd die hun droom najagen en werken als vrachtwagenchauffeur. Zij vertellen onder meer over het verschil tussen mannen en vrouwen in de truckerswereld. “Ik kan alles tegelijkertijd tijdens het rijden. Koffiedrinken, bellen, roken. Een vrouw kan drie dingen tegelijk, dus dan kan het wel.”

Bekijk het fragment van Meiden Die Rijden in de video hieronder.

Meiden Die Rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Meiden Die Rijden</em>: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’ In Meiden Die Rijden worden vrouwen gevolgd die hun droom najagen en werken als vrachtwagenchauffeur. Zij vertellen onder meer over het verschil tussen mannen en vrouwen in de truckerswereld. “Ik kan alles tegelijkertijd tijdens het rijden. Koffiedrinken, bellen, roken. Een vrouw kan drie dingen tegelijk, dus dan kan het wel.” Bekijk het fragment van Meiden Die Rijden in de video hieronder. Meiden Die Rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv. Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Chauffeuses uit Meiden die rijden zijn niet op hun mondje gevallen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meiden Die Rijden: ‘Ik kan koffiedrinken, bellen en roken tijdens het rijden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier