Zien: Dit is het bizarre verhaal van de weduwe van Maurizio Gucci (video)

Zien: Dit is het bizarre verhaal van de weduwe van Maurizio Gucci (video)

De Italiaanse Patrizia Reggiani heeft als vrouw van Gucci-erfgenaam Maurizio Gucci in de jaren '80 werkelijk álles wat haar hartje begeerd. Tot ze in 1998 wordt veroordeeld. Ze zit ruim 17 jaar in de gevangenis als opdrachtgever voor de moord op haar rijke ex-man. Inmiddels is Lady Gucci weer op vrije voeten en doet nu zelf haar bizarre verhaal.

Zien: Dit is het bizarre verhaal van de weduwe van <em>Maurizio Gucci</em> (video) De Italiaanse Patrizia Reggiani heeft als vrouw van Gucci-erfgenaam Maurizio Gucci in de jaren '80 werkelijk álles wat haar hartje begeerd. Tot ze in 1998 wordt veroordeeld. Ze zit ruim 17 jaar in de gevangenis als opdrachtgever voor de moord op haar rijke ex-man. Inmiddels is Lady Gucci weer op vrije voeten en doet nu zelf haar bizarre verhaal. Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. RTL Boulevard: Waarom keert de ongewassen coupe van Kurt Cobain terug in de mode? Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nikkie Plessen: "Door rokken zie je lelijke knieën bij vrouwen" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Dit is het bizarre verhaal van de weduwe van Maurizio Gucci (video)

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is het bizarre verhaal van de weduwe van Maurizio Gucci (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier