Sigrid Kaag bij WNL Op Zondag: "Cyberaanvallen zorgelijk"

Sigrid Kaag bij WNL Op Zondag: "Cyberaanvallen zorgelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van 14 februari terugkijken bij Gids.tv.

Sigrid Kaag bij <em>WNL Op Zondag</em>: &quot;Cyberaanvallen zorgelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van 14 februari terugkijken bij Gids.tv. D66-lijsttrekker Sigrid Kaag noemt de DDoS-aanval op Europarlementariër Kati Piri zaterdag een waarschuwing voor alle partijen. Dat zei ze in WNL op Zondag. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sigrid Kaag bij WNL Op Zondag: "Cyberaanvallen zorgelijk"

D66-lijsttrekker Sigrid Kaag noemt de DDoS-aanval op Europarlementariër Kati Piri zaterdag een waarschuwing voor alle partijen. Dat zei ze in WNL op Zondag.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sigrid Kaag bij WNL Op Zondag: "Cyberaanvallen zorgelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV