Vanavond bij Op1: Marion Koopmans, Henk Angenent, Maurice de Hond en meer

Vanavond bij Op1: Marion Koopmans, Henk Angenent, Maurice de Hond en meer

Vanavond bij Op1:

  • De Partij voor de Dieren staat er goed voor in de peilingen. Lijsttrekker Esther Ouwehand vertelt over haar ambities. Gaat de PvdD eens meeregeren na 15 jaar oppositie gevoerd te hebben?
  • Viroloog Marion Koopmans deed in Wuhan onderzoek naar het coronavirus. Nu is ze terug en vertelt ze over haar belangrijkste bevindingen in Op1.

Vanavond bij Op1: <em>Marion Koopmans</em>, Henk Angenent, Maurice de Hond en meer Vanavond bij Op1: De Partij voor de Dieren staat er goed voor in de peilingen. Lijsttrekker Esther Ouwehand vertelt over haar ambities. Gaat de PvdD eens meeregeren na 15 jaar oppositie gevoerd te hebben? Viroloog Marion Koopmans deed in Wuhan onderzoek naar het coronavirus. Nu is ze terug en vertelt ze over haar belangrijkste bevindingen in Op1. Corona heeft invloed op de peilingen van uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Maar hoeveel precies? Dat leggen Gijs Rademakers, Peter Kanne en Maurice de Hond vanavond uit bij Op1. Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij maakte unieke beelden van dieren in de sneeuw. Hij vertelt erover bij Op1 vanavond. Van der Leij kennen we onder andere van zijn natuurfilm Wad. Henk Angenent vertelt over 'zijn' Tocht der Tochten. Hij schaatste vandaag in zijn eentje de Elfstedentocht. PresentatieDe presentatie van Op1 is op zondag 14 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann. Bekijk de promo hierboven. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv. Op1 gemist? Priester Pierre Valkering uit pastorie gezet vanwege homoseksualiteit Bekijk deze video » Op1 gemist? Marco Bakker zingt spontaan Perhaps Love met Paul de Leeuw Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Marion Koopmans, Henk Angenent, Maurice de Hond en meer

  • Corona heeft invloed op de peilingen van uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Maar hoeveel precies? Dat leggen Gijs Rademakers, Peter Kanne en Maurice de Hond vanavond uit bij Op1.
  • Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij maakte unieke beelden van dieren in de sneeuw. Hij vertelt erover bij Op1 vanavond. Van der Leij kennen we onder andere van zijn natuurfilm Wad.
  • Henk Angenent vertelt over 'zijn' Tocht der Tochten. Hij schaatste vandaag in zijn eentje de Elfstedentocht.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 14 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Bekijk de promo hierboven. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Marion Koopmans, Henk Angenent, Maurice de Hond en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier