Esther Ouwehand in Op1: "Alleen meeregeren bij een groen, progressief kabinet"

Esther Ouwehand in Op1: "Alleen meeregeren bij een groen, progressief kabinet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Zondagavond was Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren te gast bij Op1. Daar kwam ze vertellen over de plannen van haar partij en de toekomst ná de Tweede Kamerverkiezingen. Ouwehand heeft namelijk uitgesproken dat ze wil meeregeren, maar daar zit wel een voorwaarde aan: "Alleen als er een groen, progressief kabinet mogelijk is."

Esther Ouwehand in <em>Op1</em>: &quot;Alleen meeregeren bij een groen, progressief kabinet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Zondagavond was Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren te gast bij Op1. Daar kwam ze vertellen over de plannen van haar partij en de toekomst ná de Tweede Kamerverkiezingen. Ouwehand heeft namelijk uitgesproken dat ze wil meeregeren, maar daar zit wel een voorwaarde aan: "Alleen als er een groen, progressief kabinet mogelijk is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Esther Ouwehand in Op1: "Alleen meeregeren bij een groen, progressief kabinet"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Esther Ouwehand in Op1: "Alleen meeregeren bij een groen, progressief kabinet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV