Zien: Boer zoekt vrouw gaat niet door, maar boeren "willen gewoon neuken"

Zien: Boer zoekt vrouw gaat niet door, maar boeren "willen gewoon neuken"

Er voltrekt zich een enorme humanitaire ramp in de agrarische sector. Vanwege het coronavirus is het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw voorlopig uitgesteld. Het leidt tot schrijnende taferelen van boeren die met hun trekker deuren inbeuken: "Yvon, we willen gewoon neuken!"

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Boer zoekt vrouw</em> gaat niet door, maar boeren &quot;willen gewoon neuken&quot; Er voltrekt zich een enorme humanitaire ramp in de agrarische sector. Vanwege het coronavirus is het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw voorlopig uitgesteld. Het leidt tot schrijnende taferelen van boeren die met hun trekker deuren inbeuken: "Yvon, we willen gewoon neuken!" Lees verder onder de video. SekspopIn een hilarische video van Comedy Central is te zien hoe sommige boeren hun heil zoeken bij een sekspop en hoe anderen uit pure wanhoop hun hoofd kapotslaan tegen de spiegel. Bekend Nederland komt al in actie: Daphne Bunskoek, Nicolette van Dam en Jan Terlouw spreken al van een grote crisis. En dus is er een nieuwe actie opgezet voor de boeren: "Doneer uw dochter". Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Milou (Boer zoekt Vrouw) over breuk met Bastiaan: "Het was niet mijn keuze" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Boer Zoekt Vrouw-Steffi kan geluk niet op na komst liefdesbaby Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Boer zoekt vrouw gaat niet door, maar boeren "willen gewoon neuken"

Sekspop
In een hilarische video van Comedy Central is te zien hoe sommige boeren hun heil zoeken bij een sekspop en hoe anderen uit pure wanhoop hun hoofd kapotslaan tegen de spiegel. Bekend Nederland komt al in actie: Daphne Bunskoek, Nicolette van Dam en Jan Terlouw spreken al van een grote crisis. En dus is er een nieuwe actie opgezet voor de boeren: "Doneer uw dochter".

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Boer zoekt vrouw gaat niet door, maar boeren "willen gewoon neuken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier