Humberto gemist? Stefano Keizers laat zijn natuurlijke fotografiehouding zien

Humberto gemist? Stefano Keizers laat zijn natuurlijke fotografiehouding zien

Elke week keert cabaretier Stefano Keizers terug in Humberto, de talkshow van Humberto Tan, met een foto van de week. Deze keer geeft hij ook wat achtergrondinformatie over de totstandkoming van zijn foto, bij een benefiet. En passant laat Keizers zijn "natuurlijke fotografiehouding" zien.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers laat zijn natuurlijke fotografiehouding zien Elke week keert cabaretier Stefano Keizers terug in Humberto, de talkshow van Humberto Tan, met een foto van de week. Deze keer geeft hij ook wat achtergrondinformatie over de totstandkoming van zijn foto, bij een benefiet. En passant laat Keizers zijn "natuurlijke fotografiehouding" zien. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 februari terugkijken bij Gids.tv. KunstOp beelden is te zien hoe Keizers kruipend over de grond zijn foto's maakt. Een bijzondere routine, maar het levert wél prachtige beelden op. Dit keer wil hij namelijk kunst op een andere manier laten zien. Hij heeft een kunstwerk van onderen gefotografeerd, "en dan zie je weer een hele andere wereld". Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers laat zijn natuurlijke fotografiehouding zien

Kunst
Op beelden is te zien hoe Keizers kruipend over de grond zijn foto's maakt. Een bijzondere routine, maar het levert wél prachtige beelden op. Dit keer wil hij namelijk kunst op een andere manier laten zien. Hij heeft een kunstwerk van onderen gefotografeerd, "en dan zie je weer een hele andere wereld".

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers laat zijn natuurlijke fotografiehouding zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier