Video: wacht Joost Vullings Henk Krol op in garage?

Video: wacht Joost Vullings Henk Krol op in garage?

Joost Vullings is dag in dag uit op pad om politici nieuws te ontlokken, zeker met de verkiezingen in zicht. Onlangs was een interview met Henk Krol te zien in zijn YouTube-serie StemTV. Loretta Schrijver vraagt zich af of Vullings de politicus daadwerkelijk 'toevallig' tegenkwam of dat hij hem stond op te wachten in de garage. "Nee joh, ik ga een beetje in een garage op Henk Krol wachten. Ik heb wel wat beters te doen met mijn leven."

Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder

Video: wacht <em>Joost Vullings</em> Henk Krol op in garage? Joost Vullings is dag in dag uit op pad om politici nieuws te ontlokken, zeker met de verkiezingen in zicht. Onlangs was een interview met Henk Krol te zien in zijn YouTube-serie StemTV. Loretta Schrijver vraagt zich af of Vullings de politicus daadwerkelijk 'toevallig' tegenkwam of dat hij hem stond op te wachten in de garage. "Nee joh, ik ga een beetje in een garage op Henk Krol wachten. Ik heb wel wat beters te doen met mijn leven." Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder Bekijk ook Thierry Baudet: "Misdadig om kinderen wattenstaaf in neus te duwen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: wacht Joost Vullings Henk Krol op in garage?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: wacht Joost Vullings Henk Krol op in garage? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV