Familie Gillis heeft onenigheid over rijgedrag: "Ik wil naar de McDrive, snel!"

Familie Gillis heeft onenigheid over rijgedrag: "Ik wil naar de McDrive, snel!"

In de realityserie Familie Gillis: massa is kassa speelt de Brabantse Peter Gillis de hoofdrol, hij is een echte selfmade miljonair. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft hij zich opgewerkt tot een vermogend man.

In het fragment hieronder wil Peter zijn vrouw Nicol een nieuwe auto kado doen. Het stel doet een testrit in een Porsche. Ze vinden de bekleding niet mooi, maar rijden toch een rondje. Peter wil wel graag langs de McDrive en heeft wat kritiek op Nicols rijgedrag.

Bekijk het Familie Gillis: massa is kassa-fragment hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis</em> heeft onenigheid over rijgedrag: &quot;Ik wil naar de McDrive, snel!&quot; In de realityserie Familie Gillis: massa is kassa speelt de Brabantse Peter Gillis de hoofdrol, hij is een echte selfmade miljonair. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft hij zich opgewerkt tot een vermogend man. In het fragment hieronder wil Peter zijn vrouw Nicol een nieuwe auto kado doen. Het stel doet een testrit in een Porsche. Ze vinden de bekleding niet mooi, maar rijden toch een rondje. Peter wil wel graag langs de McDrive en heeft wat kritiek op Nicols rijgedrag. Bekijk het Familie Gillis: massa is kassa-fragment hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis heeft onenigheid over rijgedrag: "Ik wil naar de McDrive, snel!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier