Heleen van Royen emotioneel in De Kist vanwege moeder: "Dat was gewoon zwaar"

Heleen van Royen emotioneel in De Kist vanwege moeder: "Dat was gewoon zwaar"

In het programma De Kist gaat presentator Kefah Allush met bekende Nederlanders in gesprek over het leven en de dood. Op maandag 15 februari is schrijfster Heleen van Royen te gast. Zij wordt emotioneel als het over de dood van haar moeder gaat: "Dat was gewoon zwaar."

Lees verder onder de video.

<em>Heleen van Royen</em> emotioneel in <em>De Kist</em> vanwege moeder: &quot;Dat was gewoon zwaar&quot; In het programma De Kist gaat presentator Kefah Allush met bekende Nederlanders in gesprek over het leven en de dood. Op maandag 15 februari is schrijfster Heleen van Royen te gast. Zij wordt emotioneel als het over de dood van haar moeder gaat: "Dat was gewoon zwaar." Lees verder onder de video. DementieDe moeder van Heleen werd bekend door de documentaire Het doet zo zeer, die Heleen grotendeels zelf maakte. Daarin was te zien hoe moeilijk het is om te leven met een ouder met dementie. Toch was Heleen blij dat ze bij het afscheid kon zijn, maar het feit dat haar vriend Bart in datzelfde jaar een ouder verloor maakte het extra zwaar. Bekijk de beelden uit De Kist hierboven. De Kist is elke maandag rond 23.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ladies Night gemist? Heleen van Royen dolenthousiast over seks met man en escortdame Bekijk deze video » Vier handen op één buik: Heleen van Royen checkt hoe babyproof het huis van Desteney is (video) Bekijk deze video »

Dementie
De moeder van Heleen werd bekend door de documentaire Het doet zo zeer, die Heleen grotendeels zelf maakte. Daarin was te zien hoe moeilijk het is om te leven met een ouder met dementie. Toch was Heleen blij dat ze bij het afscheid kon zijn, maar het feit dat haar vriend Bart in datzelfde jaar een ouder verloor maakte het extra zwaar.

Bekijk de beelden uit De Kist hierboven.

De Kist is elke maandag rond 23.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heleen van Royen emotioneel in De Kist vanwege moeder: "Dat was gewoon zwaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV