Zien: Marieke Elsinga als Britney Spears tijdens Qmusics 'Top 500 van de '90's'

Zien: Marieke Elsinga als Britney Spears tijdens Qmusics 'Top 500 van de '90's'

Deze week komt bij Qmusic de Top 500 van de jaren '90 voorbij en Marieke Elsinga is hiervoor verkleed als Britney Spears. Marieke deelt maandag stories op haar Instagram waarin haar look te zien is. Zelf is ze er erg tevreden over, alleen heeft ze wel wat op te merken over haar kapsel: "Wat ziet de achterkant er toch altijd dom uit bij van die staartjes", schrijft ze bij de foto.

Bekijk hieronder de Britney Spears-look van Marieke, die ze maandag tijdens de Qmusic-uitzending deelt.

De tekst gaat onder de video verder.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> als <em>Britney Spears</em> tijdens <em>Qmusics</em> 'Top 500 van de '90's' Deze week komt bij Qmusic de Top 500 van de jaren '90 voorbij en Marieke Elsinga is hiervoor verkleed als Britney Spears. Marieke deelt maandag stories op haar Instagram waarin haar look te zien is. Zelf is ze er erg tevreden over, alleen heeft ze wel wat op te merken over haar kapsel: "Wat ziet de achterkant er toch altijd dom uit bij van die staartjes", schrijft ze bij de foto. Bekijk hieronder de Britney Spears-look van Marieke, die ze maandag tijdens de Qmusic-uitzending deelt. De tekst gaat onder de video verder. De documentaire Framing Britney Spears is op maandag 15 februari om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna de documentaire Framing Britney Spears terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan" Bekijk deze video » Documentaire Framing Britney Spears maandag bij Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga als Britney Spears tijdens Qmusics 'Top 500 van de '90's'

De documentaire Framing Britney Spears is op maandag 15 februari om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna de documentaire Framing Britney Spears terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga als Britney Spears tijdens Qmusics 'Top 500 van de '90's' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier