Bekijk de eerste beelden van de nieuwe serie Red Light

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe serie Red Light

Carice van Houten en Halina Reijn spelen de hoofdrol in de nieuwe Nederlands-Vlaamse dramaserie Red Light. Samen met de Belgische Maaike Neuville kruipen ze in de rollen van drie vrouwen in de wereld van prostitutie en mensensmokkel. De serie is vanaf vrijdag 19 februari te zien op NPO 1 en NPO Plus. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe serie <em>Red Light</em> Carice van Houten en Halina Reijn spelen de hoofdrol in de nieuwe Nederlands-Vlaamse dramaserie Red Light. Samen met de Belgische Maaike Neuville kruipen ze in de rollen van drie vrouwen in de wereld van prostitutie en mensensmokkel. De serie is vanaf vrijdag 19 februari te zien op NPO 1 en NPO Plus. Bekijk de trailer hieronder. Over de serieProstituee Sylvia (Van Houten) werkt in een bordeel met haar vriend en pooier, Esther (Reijn) is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi (Neuville) is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Red Light is vanaf vrijdag 19 februari te streamen op NPO Plus en wekelijks om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken via Gids.tv. Op1 gemist? Halina Reijn stopt met acteren: "Pathetische mededeling" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe serie Red Light

Over de serie
Prostituee Sylvia (Van Houten) werkt in een bordeel met haar vriend en pooier, Esther (Reijn) is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi (Neuville) is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam.

Red Light is vanaf vrijdag 19 februari te streamen op NPO Plus en wekelijks om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV