Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Willem Engel over spoedappèl: "Wij konden ons niet voorbereiden" Bekijk deze video » Ab Osterhaus in Op1 over het niet nemen van risico's met de Britse variant van het coronavirus Bekijk deze video » Hoogleraar Jan Brouwer in Op1: "Die avondklok, die blijft" Bekijk deze video » SGP-lijsttrekker Kees van de Staaij in Op1: "We moeten kritisch blijven als kabinet" Bekijk deze video » Jan Brouwer in Op1: "Als de avondklok er af gaat, komen ondernemers met schadeclaims" Bekijk deze video » Kees van der Staaij bij Op1 lovend over kinderpersconferentie: "Kunnen wij nog van leren" Bekijk deze video » Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!" Bekijk deze video » Willem Engel stevig aangepakt bij Op1: "Ik weet niet waar het over gaat nu" Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij en hoogleraar Jan Brouwer over besluit rechter om avondklok per direct op te heffenSGP-lijsttrekker Kees van der Staaij zag de bui al hangen en waarschuwde het kabinet al eerder voor het gebruik van een artikel uit de noodtoestandswet, voor de invoering van de avondklok. Hoogleraar Algemene Rechtswetenschap Jan Brouwer is van mening dat de rechter buiten z’n boekje is gegaan. Vanavond bij Op1 vertellen Kees van der Staaij en Jan Brouwer begrip te hebben voor het besluit van de rechter. Viroloog Ab Osterhaus over de coronacijfers in NederlandWat gaat het besluit van de rechter betekenen voor de verspreiding van het coronavirus in Nederland? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen en vertelt vanavond bij Op1 waarom wat hem betreft de avondklok een belangrijke maatregel is om het virus in te dammen. Xander van der Wulp over de geloofwaardigheid van het kabinetWat betekent het besluit van de rechter om de avondklok per direct op te heffen voor de geloofwaardigheid van het kabinet? Vanavond bij Op1, parlementair verslaggever van de NOS Xander van der Wulp over de politieke gevolgen. Hubert Bruls en advocaat Michael Ruperti over de gevolgen van de afschaffing van de avondklokVoorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls maakt zich zorgen over het besluit van de rechter om de avondklok per direct op te heffen. Advocaat Michael Ruperti vindt dat alle boetes moeten worden terugbetaald. Vanavond bij Op1 vertellen de burgemeester van Nijmegen Bruls en advocaat Ruperti wat zij van het besluit van de rechter vinden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij en hoogleraar Jan Brouwer over besluit rechter om avondklok per direct op te heffen
SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij zag de bui al hangen en waarschuwde het kabinet al eerder voor het gebruik van een artikel uit de noodtoestandswet, voor de invoering van de avondklok. Hoogleraar Algemene Rechtswetenschap Jan Brouwer is van mening dat de rechter buiten z’n boekje is gegaan. Vanavond bij Op1 vertellen Kees van der Staaij en Jan Brouwer begrip te hebben voor het besluit van de rechter.

Viroloog Ab Osterhaus over de coronacijfers in Nederland
Wat gaat het besluit van de rechter betekenen voor de verspreiding van het coronavirus in Nederland? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen en vertelt vanavond bij Op1 waarom wat hem betreft de avondklok een belangrijke maatregel is om het virus in te dammen.

Xander van der Wulp over de geloofwaardigheid van het kabinet
Wat betekent het besluit van de rechter om de avondklok per direct op te heffen voor de geloofwaardigheid van het kabinet? Vanavond bij Op1, parlementair verslaggever van de NOS Xander van der Wulp over de politieke gevolgen.

Hubert Bruls en advocaat Michael Ruperti over de gevolgen van de afschaffing van de avondklok
Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls maakt zich zorgen over het besluit van de rechter om de avondklok per direct op te heffen. Advocaat Michael Ruperti vindt dat alle boetes moeten worden terugbetaald. Vanavond bij Op1 vertellen de burgemeester van Nijmegen Bruls en advocaat Ruperti wat zij van het besluit van de rechter vinden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier