Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Carice van Houten bij Jinek over serie Red Light: "Heerlijk om producer te zijn" Bekijk deze video » Jinek gemist? Irene Schouten had wereldtitel niet verwacht: "Begon met drie slechte rondjes" Bekijk deze video » Linda de Mol bij Jinek over LINDA.: "Andere bladen namen zichzelf zo serieus" Bekijk deze video » Prinses Laurentien vertelt bij Jinek heftig verhaal over kinderslachtoffers Toeslagenaffaire Bekijk deze video » Jinek gemist? Mona Keijzer over coronaproof-evenement in Utrecht Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Fitter dan ooit voor Olympische WinterspelenBij het WK schaatsen in Heerenveen won Nederland afgelopen week in totaal 18 medailles. Hij won de koningsafstand - de 1500 meter - en zij werd de koningin van het toernooi met twee gouden en twee bronzen medailles. Met minder dan een jaar tot de start van de Olympische Winterspelen in Peking lieten Thomas Krol en Irene Schouten zien in de vorm van hun leven te verkeren. De wereldkampioenen schuiven vanavond aan. 500 man, geen 1,5 meter: eerste experimenten zijn gestartMet 500 mensen naar een evenement gaan zonder 1,5 meter afstand te houden. Het is bijna niet voor te stellen. Maar toch zijn vandaag in Utrecht de eerste experimenten gestart, die moeten laten zien hoe de samenleving weer veilig open kan. Deze Fieldlabs zijn een unieke samenwerking tussen de evenementenbranche en de overheid. Initiatiefnemer Pieter Lubberts en demissionair staatsecretaris Mona Keijzer schuiven aan. Sterke, inspirerende vrouwen in 200e LINDA.Morgen komt de tweehonderdste LINDA. uit, met in de hoofdrol sterke, inspirerende vrouwen, waaronder prinses Laurentien. Zij schuift vanavond samen met Linda de Mol aan. Carice is back: in de serie Red LightWe dachten dat we haar voor altijd kwijt waren aan het buitenland, maar niks is minder waar. Vanaf vrijdag schittert Carice van Houten in Red Light, de serie die ze bedacht met haar beste vriendin Halina Reijn. Carice schuift aan samen met schrijfster van de serie Esther Gerritsen.
Uitzending :
Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Fitter dan ooit voor Olympische Winterspelen
Bij het WK schaatsen in Heerenveen won Nederland afgelopen week in totaal 18 medailles. Hij won de koningsafstand - de 1500 meter - en zij werd de koningin van het toernooi met twee gouden en twee bronzen medailles. Met minder dan een jaar tot de start van de Olympische Winterspelen in Peking lieten Thomas Krol en Irene Schouten zien in de vorm van hun leven te verkeren. De wereldkampioenen schuiven vanavond aan.

500 man, geen 1,5 meter: eerste experimenten zijn gestart
Met 500 mensen naar een evenement gaan zonder 1,5 meter afstand te houden. Het is bijna niet voor te stellen. Maar toch zijn vandaag in Utrecht de eerste experimenten gestart, die moeten laten zien hoe de samenleving weer veilig open kan. Deze Fieldlabs zijn een unieke samenwerking tussen de evenementenbranche en de overheid. Initiatiefnemer Pieter Lubberts en demissionair staatsecretaris Mona Keijzer schuiven aan.

Sterke, inspirerende vrouwen in 200e LINDA.
Morgen komt de tweehonderdste LINDA. uit, met in de hoofdrol sterke, inspirerende vrouwen, waaronder prinses Laurentien. Zij schuift vanavond samen met Linda de Mol aan.

Carice is back: in de serie Red Light
We dachten dat we haar voor altijd kwijt waren aan het buitenland, maar niks is minder waar. Vanaf vrijdag schittert Carice van Houten in Red Light, de serie die ze bedacht met haar beste vriendin Halina Reijn. Carice schuift aan samen met schrijfster van de serie Esther Gerritsen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV