Carice van Houten bij Jinek over serie Red Light: "Heerlijk om producer te zijn"

Carice van Houten bij Jinek over serie Red Light: "Heerlijk om producer te zijn"

Vriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn hebben de handen ineengeslagen voor een eigen productiemaatschappij. Na de film Instinct rolt daar nu hun eerste serie uit: Red Light. Volgens Van Houten was het heerlijk om producer te zijn: "Ik mocht gewoon dingen verschuiven!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 15 februari terugkijken bij Gids.tv.

Carice van Houten bij <em>Jinek</em> over serie <em>Red Light</em>: &quot;Heerlijk om producer te zijn&quot; Vriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn hebben de handen ineengeslagen voor een eigen productiemaatschappij. Na de film Instinct rolt daar nu hun eerste serie uit: Red Light. Volgens Van Houten was het heerlijk om producer te zijn: "Ik mocht gewoon dingen verschuiven!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 15 februari terugkijken bij Gids.tv. KickJaren geleden werd het eerste zaadje voor de serie al geplant en dat Red Light nu gerealiseerd is, maakt Van Houten ontzettend trots. De internationale ster uit producties als Valkyrie, Brimstone en - natuurlijk - Game of Thrones kreeg een enorme kick op de set. Vooral het feit dat ze samen met haar vriendin werk had gecreëerd voor zoveel mensen, maakt Van Houten trots. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De nieuwe serie Red Light is vanaf vrijdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Carice van Houten bij Jinek over serie Red Light: "Heerlijk om producer te zijn"

Kick
Jaren geleden werd het eerste zaadje voor de serie al geplant en dat Red Light nu gerealiseerd is, maakt Van Houten ontzettend trots. De internationale ster uit producties als Valkyrie, Brimstone en - natuurlijk - Game of Thrones kreeg een enorme kick op de set. Vooral het feit dat ze samen met haar vriendin werk had gecreëerd voor zoveel mensen, maakt Van Houten trots.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

De nieuwe serie Red Light is vanaf vrijdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV