Bekijk trailer The Salisbury Poisonings (vanaf woensdag 17 februari op BBC First)

Bekijk trailer The Salisbury Poisonings (vanaf woensdag 17 februari op BBC First)

Vanaf woensdag 17 februari is de nieuwe Britse dramaserie The Salisbury Poisonings te zien op BBC First. De vierdelige serie is gebaseerd op een waargebeurd, recent verhaal: de vergiftiging van de voormalige Russische spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia op Brits grondgebied. In The Salisbury Poisonings ligt de focus vooral op het heldhaftige optreden van de lokale gemeenschap.

Bekijk de trailer van The Salisbury Poisonings hieronder.

De nieuwe dramaserie The Salisbury Poisonings is vanaf woensdag 17 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>The Salisbury Poisonings</em> (vanaf woensdag 17 februari op BBC First) Vanaf woensdag 17 februari is de nieuwe Britse dramaserie The Salisbury Poisonings te zien op BBC First. De vierdelige serie is gebaseerd op een waargebeurd, recent verhaal: de vergiftiging van de voormalige Russische spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia op Brits grondgebied. In The Salisbury Poisonings ligt de focus vooral op het heldhaftige optreden van de lokale gemeenschap. Bekijk de trailer van The Salisbury Poisonings hieronder. De nieuwe dramaserie The Salisbury Poisonings is vanaf woensdag 17 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Russische oud-spion is vergiftigd Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer The Salisbury Poisonings (vanaf woensdag 17 februari op BBC First)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer The Salisbury Poisonings (vanaf woensdag 17 februari op BBC First) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier