LIVE: Grapperhaus over opheffing avondklok en hoger beroep kabinet

LIVE: Grapperhaus over opheffing avondklok en hoger beroep kabinet

UPDATE: de persconferentie van Grapperhaus is uitgesteld, kabinet komt later vanmiddag met een verklaring

Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) geeft binnen enkele minuten een live-persconferentie over de uitspraak van de Rechtbank van Den Haag, die stelde dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Ook zal hij ingaan op het hoger beroep dat het kabinet tegen dit besluit heeft aangekondigd. Bekijk het persmoment van de NOS hieronder LIVE.

LIVE: <em>Grapperhaus</em> over opheffing avondklok en hoger beroep kabinet UPDATE: de persconferentie van Grapperhaus is uitgesteld, kabinet komt later vanmiddag met een verklaring Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) geeft binnen enkele minuten een live-persconferentie over de uitspraak van de Rechtbank van Den Haag, die stelde dat de avondklok per direct moet worden opgeheven. Ook zal hij ingaan op het hoger beroep dat het kabinet tegen dit besluit heeft aangekondigd. Bekijk het persmoment van de NOS hieronder LIVE. Bekijk ook Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven, bekijk de uitleg (video) Bekijk deze video » Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok Bekijk deze video » NOS Journaal: kabinet wil avondklok van tafel en komt met spoedappèl Bekijk deze video »
Live :
LIVE: Grapperhaus over opheffing avondklok en hoger beroep kabinet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Grapperhaus over opheffing avondklok en hoger beroep kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier