NOS Journaal: kabinet wil avondklok van tafel en komt met spoedappèl

NOS Journaal: kabinet wil avondklok van tafel en komt met spoedappèl

Het kabinet gaat in beroep tegen het besluit van de rechtbank om de avondklok op te heffen: "Ze gaan de rechter vragen om dat per direct schrappen van de avondklok van tafel te halen. Vanmiddag om 16 uur komen ze met een spoedappèl en dan vragen ze aan de rechter om de maatregel van de avondklok te laten gelden tot er een definitieve uitspraak van de rechter is", aldus NOS-verslaggever Ardy Stemerding. Bekijk het fragment van het NOS Journaal hieronder.

NOS Journaal: kabinet wil <em>avondklok</em> van tafel en komt met spoedappèl Het kabinet gaat in beroep tegen het besluit van de rechtbank om de avondklok op te heffen: "Ze gaan de rechter vragen om dat per direct schrappen van de avondklok van tafel te halen. Vanmiddag om 16 uur komen ze met een spoedappèl en dan vragen ze aan de rechter om de maatregel van de avondklok te laten gelden tot er een definitieve uitspraak van de rechter is", aldus NOS-verslaggever Ardy Stemerding. Bekijk het fragment van het NOS Journaal hieronder. Bekijk ook Rechtbank: avondklok moet per direct worden opgeheven, bekijk de uitleg (video) Bekijk deze video » Video: Willem Engel (Viruswaarheid) reageert op afschaffen avondklok Bekijk deze video »
TV :
NOS Journaal: kabinet wil avondklok van tafel en komt met spoedappèl


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Journaal: kabinet wil avondklok van tafel en komt met spoedappèl of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier