Kijk LIVE naar persconferentie over avondklok van Mark Rutte en Ferd Grapperhaus

Kijk LIVE naar persconferentie over avondklok van Mark Rutte en Ferd Grapperhaus

Kijk LIVE naar <em>persconferentie</em> over <em>avondklok</em> van Mark Rutte en Ferd Grapperhaus Chaos in Den Haag: het kabinet moet de avondklok opheffen na uitspraak van de rechtbank. Die kwam tot het besluit omdat de avondklok "een vergaande inbreuk op het recht op bewegingsvrijheid en de persoonlijke levenssfeer" is. Hoger beroepPremier Mark Rutte valt in de persconferentie direct met de deur in huis: het kabinet zal hoger beroep aantekenen tegen de uitspraak van de voorzieningenrechter, met als doel de uitspraak te schorsen. Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus geeft een verdere toelichting op de gevolgen van de uitspraak. Kijk hierboven op dinsdag 16 februari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ferdinand Grapperhaus over het verbod op de avondklok. Bekijk ook Mark Rutte ziet schaatsen op natuurijs als lichtpuntje: ‘Maar geniet verstandig!’ Bekijk deze video » Mark Rutte tegen huisvriend Jort Kelder: "Premier zijn ten tijde van corona is niet makkelijk" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie over avondklok van Mark Rutte en Ferd Grapperhaus

Chaos in Den Haag: het kabinet moet de avondklok opheffen na uitspraak van de rechtbank. Die kwam tot het besluit omdat de avondklok "een vergaande inbreuk op het recht op bewegingsvrijheid en de persoonlijke levenssfeer" is.

Hoger beroep
Premier Mark Rutte valt in de persconferentie direct met de deur in huis: het kabinet zal hoger beroep aantekenen tegen de uitspraak van de voorzieningenrechter, met als doel de uitspraak te schorsen. Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus geeft een verdere toelichting op de gevolgen van de uitspraak.

Kijk hierboven op dinsdag 16 februari vanaf 14.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Ferdinand Grapperhaus over het verbod op de avondklok.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie over avondklok van Mark Rutte en Ferd Grapperhaus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier